Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Δ.Ν.Τ. (Δε νιώθω τίποτα)



ΠΟΥ ο Άρης έχασε το Κύπελλο. Το είχα πει, άλλωστε, μόλις στο προηγούμενο κείμενό μου, ότι ο τελικός είναι γι’ αυτόν η «οροφή».

ΠΟΥ ο Π.Α.Ο. πήρε το Κύπελλο. Ήταν απολύτως φυσιολογικό (και λόγω κληρώσεων …). Αλλά η άτιμη η μπάλλα έχει χιούμορ: το γκολ το έβαλε αυτός που έπρεπε να έχει αποβληθεί ήδη από το α΄ ημίχρονο!

ΠΟΥ η Ρούλα Κορομηλά (με τι ασχολούμαι, θε μου ...) επιστρέφει στην T.V. Τα ζόμπι, είπαν, δεν είναι χορτοφάγα …

ΠΟΥ η Αστυνομία διένυσε την τεράστια απόσταση των 200 μέτρων και ήρθε 2 ώρες μετά την αναγγελία της κλοπής! Δείχνω όμως κατανόηση διότι έπρεπε να πιάσει τους τρομοκράτες.

ΠΟΥ έβαλαν Φ.Π.Α. 21 % στους δικηγόρους (κι αυτό, λένε, εντάσσεται στα πλαίσια της «φορολογικής δικαιοσύνης». Δεν θα προσπαθήσω να πείσω κανέναν για τίποτα. Όταν ο λαός χαίρεται, φθονεί και μνησικακεί, καλά κάνει και πληρώνει.

ΠΟΥ ο Boy George πανηγυρίζει κι επαίρεται για την επερχόμενη δυστυχία του ποιμνίου του, που ο ίδιος (αν δεν σχεδίασε) ανέχθηκε. Βέβαια, το ποίμνιον δεν είναι άμοιρο ευθυνών, όπως θα έλεγε, αν ζούσε, κι ο σπουδαίος συνταγματολόγος Δημήτρης Τσάτσος, που έφυγε, δυστυχώς, δίχως να το πει απεριφράστως, αν και σπουδαίος …

ΔΙΟΤΙ
τον δικό μου πλούτο κανένα Δ.Ν.Τ. δεν τον τρομάζει! Οι συγγενείς, οι φίλοι, οι άνθρωποι που αγαπώ και μ’ αγαπούν ξέρουν …

Αθήνα, 26 Απριλίου 2010

Φώτης Μπατσίλας


Υ.Γ.1 – Tον όρο «Boy George» τον άκουσα για πρώτη φορά από τον Τζίμη Πανούση. Τον αναπαράγω ασμένως.



Υ.Γ.2. – Ο συνταγματολόγος Δημήτρης Θ. Τσάτσος, όπως τον γνώρισα απ’ τα γραπτά του, δεν έχει καμία σχέση με τον δι’ ολίγον (ευτυχώς) πολιτικό. Όταν έμαθα για το θάνατό του, λυπήθηκα ειλικρινώς. Συλλυπητήρια στους οικείους του και σ’ όσους το νοιάζονταν, εν γένει.



Υ.Γ.3 – Η φωτογραφία του Δημήτρη Τσάτσου είναι από το www.antinews.gr, ενώ εκείνη του Boy George από το http://www.groovyvic.mu.nu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου