Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2011

MEGAλες ΑΘΛΗΤΙΚέΣ ΕΙΔήΣΕΙΣ (MEGA ΚΟΥίΖ!) - Αναζητώντας τη Χαμένη Είδηση




Α. Αθλητική είδηση της 12ης Σεπτεμβρίου:

1η εκδοχή:

«Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος χρησιμοποίησε ψεύδη και σειρά από ανακριβή στοιχεία, στην προσπάθειά του να πλήξει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο κ. Βγενόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός, μόλις έγινε το πολυμετοχικό σχήμα το 2008 είχε χρέη 15 εκατομμυρίων ευρώ, αποκρύπτοντας ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί από την οικογένεια Βαρδινογιάννη αύξηση κεφαλαίου που κάλυπτε όλες τις τότε υποχρεώσεις της ΠΑΕ, παραδίδοντας την ομάδα καθαρή από χρέη, όπως είχε πει τότε και ο Νίκος Πατέρας…»


2η εκδοχή:

«Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος μιλώντας με θάρρος και ειλικρίνεια χρησιμοποίησε σειρά από αδιάσειστα στοιχεία, στην προσπάθειά του να πλήξει όσους έκαναν κακό στον Παναθηναϊκό. Ο κ. Βγενόπουλος ισχυρίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός, μόλις έγινε το πολυμετοχικό σχήμα το 2008 είχε χρέη 15 εκατομμυρίων ευρώ, αντικρούοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ανακριβή άποψη ότι λίγες μέρες νωρίτερα είχε ολοκληρωθεί από την οικογένεια Βαρδινογιάννη αύξηση κεφαλαίου που κάλυπτε όλες τις τότε υποχρεώσεις της ΠΑΕ, παραδίδοντας την ομάδα καθαρή από χρέη, όπως ατυχώς είχε πει τότε και ο Νίκος Πατέρας…»


Β. Αθλητική είδηση της 5ης Σεπτεμβρίου:

1η εκδοχή:

«Στη διάρκεια των 90 λεπτών της συνέντευξης για την άτακτη φυγή του από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε πολλές φορές με διπλωματική πλην ένοχη γλώσσα για τη βρώμικη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και, μεταξύ άλλων είπε ότι το 2005 προτίμησε να χάσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, παρά να πάρει ένα κάλπικο και ψεύτικο, ενώ αντίθετα, σε μια στιγμή έξαρσης της έπαρσής του, δήλωσε υπερήφανος για το νταμπλ του 2004. "Το πήραμε με το σπαθί μας, αντίθετα με τις προβλέψεις, αντιμέτωποι με όλους και με όλα, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από κανέναν. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μέσα στη Νέα Σμύρνη ξεφτιλίζοντάς τον", είπε, αποκρύπτοντας τη σκανδαλώδη εύνοια της διαιτησίας και τη σωρεία των ανύπαρκτων πέναλτυ και αποβολών που η ομάδα κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια που αυτός ήταν στον Παναθηναϊκό, και, λες κι ήρθε από άλλον πλανήτη, είπε ότι ουσιαστικά νιώθει ότι αποχωρεί επιτυχημένος, αν και επί των ημερών του η ομάδα έζησε μερικές από τις χειρότερες στιγμές της ιστορίας της».


2η εκδοχή:


«Στη διάρκεια των 90 λεπτών για το οριστικό αντίο από τον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μίλησε πολλές φορές με σκληρή γλώσσα για τη βρώμικη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων είπε ότι το 2005 προτίμησε να χάσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα, παρά να πάρει ένα κάλπικο και ψεύτικο, ενώ αντίθετα δήλωσε υπερήφανος για το νταμπλ του 2004. "Το πήραμε με το σπαθί μας, αντίθετα με τις προβλέψεις, αντιμέτωποι με όλους και με όλα, δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από κανέναν. Κερδίσαμε τον Ολυμπιακό μέσα στη Νέα Σμύρνη ξεφτιλίζοντάς τον" τόνισε και είπε ότι ουσιαστικά νιώθει ότι αποχωρεί επιτυχημένος».

Ποιες από τις παραπάνω είναι οι ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, οι πραγματικά MEGAλες ΑΘΛΗΤΙΚέΣ ΕΙΔήΣΕΙΣ; (οι διαφορές αποτυπώνονται με κόκκινο χρώμα).

Οι απαντήσεις στο site http://www.megatv.com/.


Ας σημειωθεί ότι οι νικητές του κουίζ θα συμμετάσχουν στην κλήρωση για μια χειραψία με τους κ.κ. Μανώλη Καψή και Παύλο Τσίμα, και μια δίλεπτη τηλεφωνική συνομιλία με την Κα Όλγα Τρέμη, ενώ όσοι από τους τυχερούς είναι και οπαδοί του Παναθηναϊκού, θα έχουν την τιμή να δουν από κοντά και να θαυμάσουν το γραφείο του αθλητικού συντάκτη και λογοτέχνη κ. Μένιου Σακελλαρόπουλου.
Κι όσο για μας που ούτε Παναθηναϊκοί είμαστε ούτε λόγο έχουμε να συνταχθούμε με τη μια ή την άλλη πλευρά, θα συνεχίσουμε να αναζητάμε τη χαμένη είδηση, τη χαμένη μας τηλεοπτική αξιοπρέπεια τελικά...

Αθήνα, Τρίτη και 13 Σεπτεμβρίου 2011

Φώτης Μπατσίλας


1 σχόλιο:

  1. Τα πρακτορεια δουλευουν καλα στο ευρυτερο κοινωνικο φασμα και η αλητεια τους καλα κρατει :
    http://www.youtube.com/watch?v=280GsMsUzwM&feature=related
    Η.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή